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Eat and be Satisfied

A Social History of Jewish Food

Autore: John Cooper

Codice: LIREEB0271387

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Eat and be Satisfied - A Social History of Jewish Food

Caratteristiche

A Social History of Jewish Food

Autore: 

Editore:  Jason Aronson

Luogo di stampa:  London

Anno pubblicazione: 

Eat and Be Satisfied is the first comprehensive and critical history of Jewish food from biblical times until the present. John Cooper explores the traditional foods--the everyday diets as well as the specialties for the Sabbath and festivals--of both the Ashkenazic and Sephardic cuisines. He discusses the often debated question of what makes certain foods "Jewish" and details the evolution of such traditional dishes as cholent and gefilte fish.

Condizione prodotto:
Esemplare in buone condizioni. Copertina con leggere macchie di polvere e lievi segni di usura ai bordi e agli angoli. Con dedica in penna all'occhiello non dell'autore. Testo in inglese. Text in English. Book in good condition.

Codice ISBN:  0876683162

Codice EAN:  9780876683163

Pagine:  259

Formato:  Brossura

Dimensioni (cm):
Altezza:  23
Larghezza:  16

Descrizione

Testo in inglese. Text in English.

Disponibilità prodotto

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