Eat and be Satisfied - A Social History of Jewish Food
Caratteristiche
A Social History of Jewish Food
Autore: John Cooper
Editore: Jason Aronson
Luogo di stampa: London
Anno pubblicazione: 1993
Eat and Be Satisfied is the first comprehensive and critical history of Jewish food from biblical times until the present. John Cooper explores the traditional foods--the everyday diets as well as the specialties for the Sabbath and festivals--of both the Ashkenazic and Sephardic cuisines. He discusses the often debated question of what makes certain foods "Jewish" and details the evolution of such traditional dishes as cholent and gefilte fish.
Condizione prodotto:
Esemplare in buone condizioni. Copertina con leggere macchie di polvere e lievi segni di usura ai bordi e agli angoli. Con dedica in penna all'occhiello non dell'autore. Testo in inglese. Text in English. Book in good condition.
Codice ISBN: 0876683162
Codice EAN: 9780876683163
Pagine: 259
Formato: Brossura
Dimensioni (cm):
Altezza: 23
Larghezza: 16
Descrizione
Testo in inglese. Text in English.
Disponibilità prodotto
Disponibilità immediata
Pronto per la consegna in 2 giorni lavorativi dalla conferma dell'ordine del prodotto.